Zoek jij
een baan?

Start vandaag met je nieuwe job!

Download

Vacatures zoeken

Alle vacatures

Jan Meijer
Oprichter - In memoriam

Jan Meijer is 19 april 2021 helaas plotseling overleden, waarna zijn vrouw Marion Meijer eigenaresse is geworden van 1Stop 4All B.V. en de werkzaamheden voortgezet worden door zijn rechterhand Monica Mosterdijk.

Jan Meijer, begon in december 2006 in een klein kantoor in Krimpen aan de lek Mateck B.V. een uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek.

Mateck B.V. is uitgegroeid tot een goed lopende uitzendorganisatie waarbij veel medewerkers voor langere tijd werden ingehuurd bij opdrachtgevers. Doordat er veel medewerkers in vaste dienst zijn gekomen en de uitvraag van ons personeel voor langere periodes was is het idee ontstaan om de overstap te maken tot detacheringsbureau.

Door de verandering op de arbeidsmarkt en omdat wij ons personeel graag wat meer wilden bieden dan een uitzendovereenkomst is Mateck B.V. eind 2017 omgetoverd tot 1Stop 4All B.V. Een nieuwe naam waarmee wij verder zijn gegaan.

Ons team

Monica Mosterdijk
Manager / Accountmanager

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.