Over ons

Jan Meijer, de oprichter van 1Stop 4All B.V., begon in december 2006 in een klein kantoor in Krimpen aan de lek Mateck B.V. een uitzendbureau gespecialiseerd in de techniek.

Mateck B.V. is uitgegroeid tot een goed lopende uitzendorganisatie waarbij veel medewerkers voor langere tijd werden ingehuurd bij opdrachtgevers. Doordat er veel medewerkers in vaste dienst zijn gekomen en de uitvraag van ons personeel voor langere periodes was is het idee ontstaan om de overstap te maken tot detacheringsbureau.

Door de verandering op de arbeidsmarkt en omdat wij ons personeel graag wat meer wilden bieden dan een uitzendovereenkomst is Mateck B.V. eind 2017 omgetoverd tot 1Stop 4All B.V. Een nieuwe naam waarmee wij verder zijn gegaan.

1Stop4All

Een totaalleverancier die zowel aan haar opdrachtgevers en haar personeel meer te bieden heeft. Als ervaren ondernemers opereren wij succesvol in een markt die ons eigen is. Wij gaan er voor zorgen dat u het ‘1Stop 4All’-gevoel van ons krijgt.

  • (Project) Detachering
  • Werving & Selectie
  • ZZP bemiddeling
  • Gereedschap

Zo willen wij een verbindende factor tussen u en de arbeidsmarkt zijn. Met ons eigen gekwalificeerd personeel, onze wervingskanalen en contacten met ervaren ZZP’ers kunnen wij projecten aannemen of verder ondersteunen en zodoende een flexibele schil of een nieuw personeelslid aanbieden. Dit is het ‘1Stop 4All’-concept waar wij voor staan en gaan. Daarom zijn wij ook een prettige gesprekspartner, omdat we altijd onszelf zijn en een eerlijk verhaal vertellen en dat ook kunnen waarmaken. Met wij bedoelen we een klein team dat deze visie ook deelt en uitdraagt.

Ons team

Monica Mosterdijk
Manager / Accountmanager

Laatste nieuws

Blogs

Uitdagingen en kansen
Nieuws – 07 Jan 2022 door Monica Mosterdijk

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.