Uitdagingen en kansen

Nieuws – 07 Jan 2022 door Monica Mosterdijk

Denk in uitdagingen en kansen met 1Stop 4All BV

Niemand is het ontgaan; de impact van de Corona (crisis) heeft voor een grote opschudding gezorgd. Met volle vaart dendert alles in een korte tijd over ons heen. Je voelt de gevolgen direct of met een vertraagde werking. Het vergt nogal wat van ons als ondernemers. Onwetend, een wisselend overheidsbeleid en er is onzekerheid over de toekomst….toch moeten we door!

Prettig als de orders er nog zijn of binnenkomen, het werk doorloopt en er geen steun nodig is. De toekomst vraagt van ons om ook anders te gaan denken. Wat ooit zo vanzelfsprekend was, hoeft nu niet meer zo te zijn of komt niet meer terug in deze vorm. We leven juist nu in een tijd waarin het zoeken naar kansen en denken in uitdagingen belangrijk is. Een nieuw ondernemerschap is nu voor iedereen ontstaan.  Denken in kansen.

1Stop 4All BV  in deze vernieuwende tijd

De specialisatie en efficiëntie slag die wij jaren geleden invoerde, brachten bij ons wel een basis van continuïteit waarop wij kunnen doorwerken. De vraag naar goed gekwalificeerd personeel blijft belangrijk en we zijn er ook heel trots op dat ons goed gekwalificeerd technisch personeel tijdens deze crisis de oplossing biedt voor onze klanten. Daarom heb ik bij de aanvang van deze nieuwsbrief het woord crisis bewust tussen haakjes gezet. Er word immers nog steeds hard gewerkt  ook al bestaat dat beeld bij velen niet.

Waar zitten uw kansen en uitdagingen

Terugkomend op uitdagingen en kansen denken wij na over hoe we ons concept kunnen uitbreiden en kunnen aanpassen in de veranderende omstandigheden. Uw uitdaging kan onze kans zijn of andersom en uiteindelijk komen we uit op een win-win situatie.

Er is onverminderd een tekort aan goed opgeleid en betrouwbaar technisch personeel. Daarnaast brengt het uitbreiden van uw personeelsbestand u toch ook een uitdaging die wellicht voor nu geen rust geeft. Die rust kan 1Stop 4All BV geven door goed personeel te leveren en toch geen uitbreiding in uw personeelsbestand te krijgen. Zo kunt u toch die opdracht aannemen die u door deze tijd heen brengt.

Onze expertise en uw technische klussen

Onze ervaring en expertise liggen in het werken en aanwezig zijn binnen projecten of de flexibele schil.

Partnership met ondernemers die snappen waar en wanneer wij nodig zijn en met ons samenwerken. Onze vakbekwame medewerkers zijn allemaal bij ons direct in loondienst en komen allemaal voorzien van eigen gereedschap, PBM, een geldig VCA certificaat en bedrijfskleding hun job doen! Zolang uw klus duurt en u hen nodig heeft. Naast onze medewerkers heeft ook ons bedrijf de VCA* certificering.

Graag sparren we met u wat wij voor u kunnen betekenen. Samen ondernemen en de schouders eronder!

Wij maken op deze website gebruik van cookies om het gebruik van deze website en daarbuiten te vergemakkelijken, de prestaties en gebruikerservaring te verbeteren en de relevantie van het aanbod te verhogen. Klik op akkoord om aan te geven dat je instemt met ons privacy statement.